Duuniosuma

Duuniosuma -työnhakusivusto yhdistää työn ja tekijän. Tiitus Group Oy:n toteuttamalla sivustolla yritykset voivat ilmoittaa avoimista työpaikoista ja työnhakijana voit hakea töitä personoidulla työnhakijaprofiililla.

Tervetuloa etsimään osaavaa työvoimaa Duuniosumasta!

DuuniPolku Helsinki –hankkeen Duuniosuma -työnhakusivusto tarjoaa työnantajille maksuttoman kanavan tavoittaa motivoituneita työnhakijoita. Yritysprofiilin teko ja työpaikan ilmoittaminen on helppoa. Yritykselle voi kirjata lyhyen esittelytekstin sekä määritellä ulkoasun. Profiilia voi käyttää myös useampi henkilö. Avoimeen työpaikkaan määritellään tietyt osaamiskriteerit. Tekoäly käyttää näitä tietoja ”mätsätessään” paikkaa hakeneita työnhakijoita työpaikkaan. Työnhakijat ilmoitetaan työnantajalle sopivuusjärjestyksessä. Rekrytointiprosessin edetessä työnhakijoita voi lajitella, ja heille voi lähettää viestejä järjestelmän kautta.

Työnantajaprofiilin pääset tekemään klikkaamalla Duuniosuma-sivun ylälaidassa olevaa vihreää henkilökuvaketta ja valitsemalla kohdan ”työnantaja”.   

Näin luot yritysprofiilin

Näin luot työpaikkailmoituksen

Tervetuloa luomaan oma osaajaprofiilisi Duuniosumaan!

Duuniosuma -sivustolla Sinun on helppo koota oma, visuaalisesti mukavan näköinen työnhakijaprofiili, jossa kerrot osaamisestasi, työkokemuksestasi ja siitä millaisia työtehtäviä olet etsimässä.

Työnhakijaprofiilin pääset tekemään klikkaamalla duuniosuma -sivun ylälaidassa olevaa vihreää henkilökuvaketta  ja valitsemalla kohdan ”työnhakija”. Järjestelmä opastaa profiilin teossa eteenpäin. Liikkeelle pääsee lisäämällä perustiedot, ja valitsemalla oman osaamisensa ”Taidot ja osaaminen” -kohdassa. Tekoäly käyttää näitä tietoja mätsätessään työnhakijoita työpaikkoihin. Tietoja voi täydentää työ- ja koulutushistorialla ja muulla tiedolla omasta osaamisestaan. Kannattaa myös lisätä profiiliin valokuva!

Kirjautumalla ja työnhakijaprofiilin tekemällä voit helposti hakea Duuniosuman järjestelmään luotuja paikkoja parilla  napinpainalluksella. Tekoäly vertaa osaamistasi avoinna oleviin työpaikkoihin, ja esittelee sinulle sopivuusjärjestyksessä tehtäviä, joihin voisit hakea.

Halutessasi saat Duuniosumassa näkyviin myös TE-palveluiden sivuilla avoinna olevat työnhakualasi tehtävät. Niiden kohdalla ”mätsäys-toiminto” ja hakemuksen lähettäminen suoraan työnantajalle ei toimi samalla tavalla kuin yritysprofiilin tehneiden työnantajien   kanssa, mutta saat työnhakijana laajemman kuvan avoinna olevista työtehtävistä.

Ratkaisuja työvoiman kohtaanto-ongelmaan

Duuniosuma -sovelluksen käyttöä pilotoidaan Duunipolku Helsinki 6aika –hankkeessa (ESR 2018-2019), jossa se on käytössä ensisijaisesti pidempään työttömänä olleiden yli 30-vuotiaiden helsinkiläisten työnhaun tukena.

6Aika DuuniPolku -hanke toteutetaan kahdeksan toteuttajaorganisaation yhteishankkeena. Tampereen, Espoon, Turun, Oulun ja Helsingin kaupunkien lisäksi hankekonsortioon kuuluu kolme ammattikorkeakoulua, Tampere, Turku ja Metropolia.

Helsingin osahankkeessa kehitetään osaamiskartoitusta pitkään työttömänä olleiden aikuisten osaamisen tunnistamiseksi ja kehittämiseksi sekä kartoitetaan mahdollinen tuen tarve koulutuksen ja työelämän siirtymävaiheissa. Osaamista tunnistetaan suhteessa työelämän tarpeisiin. Hankkeessa kehitetään myös työllisyyspalveluiden ja TE-hallinnon asiantuntijoiden työelämän tuntemusta ja yritysyhteistyötä, jotta pystytään tunnistamaan ja vastaamaan entistä paremmin työnantajakumppaneiden rekrytointitarpeisiin

Helsingin kaupunki tukee pääkaupunkiseudun työnantajia rekrytoinnissa ja tarjoaa monipuolisia työllisyyspalveluita helsinkiläisille työnhakijoille. Duunipolku –hankkeessa pilotoitava Duuniosuma on uusi kaupungin käyttöönottama työnhakusovellus, jota hyödyntämällä vastataan kohtaantoon liittyviin haasteisiin. Sovelluksen avulla kartoitetaan työnantajien tarpeita ja työnhakijoiden osaamista sekä hyödynnetään sovelluksen matching-ominaisuutta. Mikäli hakijoiden kohdalla ilmenee osaamistarpeita, kaupungilla on tarjolla monipuolisia koulutuspalveluita, joilla hakijoiden osaamista voidaan räätälöidä avoinna oleviin työtehtäviin. Helsingin kaupungilla on myös tarjolla yrityksille muita rekrytoinnin tukipalveluita sekä ilmaista neuvontaa niiden hyödyntämisessä.

Lisätietoa Duunipolku Helsinki –hankkeesta

Lisätietoa työnantajille tarjolla olevista tukimuodoista ja palveluista

Lisätietoa:

Projektisuunnittelija Niina Touré
niina.toure@hel.fi
puh:  (09) 310 36 231
gsm: 040 635 2519

HELSINKI_Tunnus_MUSTA
6aika-tunnus sloganilla
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb
EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb