Työnantajille

Työrasti - helsinkiläisille työnhakijoille

Etsitkö työntekijöitä ja haluatko saada monipuolista tukea työllistämiseen? Kaupungin työllisyyspalvelut auttaa ilmaiseksi pääkaupunkiseudun työnantajia löytämään ja kouluttamaan työntekijöitä sekä tukee taloudellisesti rekrytoinnin kustannuksissa.


Helsinki-lisä

Helsinki-lisä on kaupungin maksama taloudellinen tuki työnantajalle, joka palkkaa helsinkiläisen työttömän. Helsinki-lisää voidaan maksaa yksityisen ja kolmannen sektorin työnantajille.
Lisätietoja Helsinki-lisästä tai ota yhteyttä yrityskoordinaattoriin (yhteystiedot alla).


Rekrytointipalvelut

Yrityskoordinaattori kertoo sinulle palveluiden yhteensovittamisesta sekä eri tukimahdollisuuksien yhdistämisestä. Tarkoituksena on räätälöidä työnantajan ja työnhakijan yhdistävä polku. Polutuksella voidaan madaltaa palkkauskynnystä sekä kehittää työnhakijan osaamista vastaamaan työnantajan tarpeita.

Esimerkkipolku:
työkokeilu → taloudellisesti tuettu työ (palkkatuki + Helsinki-lisä) tai tuettu oppisopimus → osaava, motivoitunut ja sitoutunut työntekijä.


Rekrytapahtumat

Onko sinulla toistuva rekrytointitarve tai haluatko kohottaa yrityksesi ja toimialasi houkuttelevuutta? Järjestetään juuri sinulle sopiva tapahtuma Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa.

  • Yrityskohtaisilla rekrytreffeillä voit etsiä sopivia työntekijöitä nopealla aikataululla.
  • Toimialakohtaisissa rekrytapahtumissa voit kohottaa yrityksesi työnantajakuvaa sekä edistää toimialasi houkuttelevuutta.
  • Monialaisissa rekrytapahtumissa voidaan hakea synergioita rekrytointeihin. Esimerkiksi kauppakeskusrekryt houkuttelevat suuria joukkoja liikkeelle.

Osaamisen kehittämispalvelut

Kaupungilla on monipuolisia koulutuspalveluita työnantajien tarpeisiin.

Lue lisää: Työelämäpalvelut


Ota yhteyttä yrityskoordinaattoreihin!

Yrityskoordinaattori on linkkisi kaupungin työllisyyspalveluihin. Yrityskoordinaattorilta saat lisätietoa taloudellisista tuista ja osaamisen kehittämispalveluista sekä näiden yhteensovittamisessa. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivat palvelut!

Tuulia Rauhala-Kaltio, tuulia.rauhalakaltio@hel.fi, p. 040 146 9448

Arja Kukkonen, arja.h.kukkonen@hel.fi, p. 040 655 5403

Maria Honkanen, maria.honkanen@hel.fi p. 040 6101696