Tietoa meistä

Työrasti - helsinkiläisille työnhakijoille

Sivusto on Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden ylläpitämä verkkopalvelu, jonka kautta helsinkiläiset työnhakijat voivat hyödyntää kaupungin tarjoamia monipuolisia kouluttautumisen ja työllistymisen palveluja verkossa.

Verkkopalveluun on koottu Helsingin kaupungin tarjoamia työllisyyspalveluja. Helsingin kaupunki pyrkii aktiivisesti edistämään helsinkiläisten työnhakijoiden työllistymistä tarjoamalla palkkatuettuja työpaikkoja sekä työkokeilupaikkoja kaupungin eri toimialoilla ja liikelaitoksissa. Yrityskoordinaattorimme kartoittavat työmahdollisuuksia yrityksistä ja yhdistyksistä. Verkkopalvelussa pääset selaamaan avoimena olevia paikkoja, jotka on tarkoitettu vain helsinkiläisille työttömille työnhakijoille.

Voit hyödyntää haluamiasi palveluja vapaasti ja omatoimisesti niin kauan kuin työnhaku on ajankohtaista. Tunnukset ovat voimassa viisi kuukautta kerrallaan, minkä jälkeen ne voi halutessaan uusia.

Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden rekisteriseloste

HUOM! Ilmoittautuminen Työrasti-palveluun päättyy keskiviikkona 2.12.2020. Koko sivusto poistuu käytöstä 28.2.2021! Lisätietoa saat tästä painamalla.